Безплатна доставка при заявка над 100.00 лв ! Отстъпка за регистрирани клиенти - 3 % !
Дентални, медицински и козметични продукти
Продукти

0

ПРОДУКТИ

СПЕКУЛУМ ЕДНОКРАТЕН

Цена: 1.00лв.
КОЛИЧЕСТВО СПЕКУЛУМИ:
Брой:
+ -

  СПЕКУЛУМ ЕДНОКРАТЕН

  СТЕРИЛНА ОПАКОВКА

  РАЗМЕР  М