Безплатна доставка при заявка над 100.00 лв ! Отстъпка за регистрирани клиенти - 3 % !
Дентални, медицински и козметични продукти
Продукти

0

ПРОДУКТИ

ПРОВИЗОРНИ КОРОНИ

Цена: 190.00лв.
Брой:
+ -

        ПРОВИЗОРНИ КОРОНИ

        ТРАНСПАРЕНТНИ ПОЛИКАРБОНАТНИ ВРЕМЕННИ КОРОНИ ЗА ВРЕМЕННИ РЕКОНСТРУКЦИИ

        ОПАКОВКА : 180 бр. КОРОНИ

                                  ВОДАЧ ЗА РАЗМЕРИТЕ